Paneelbouw

van 25 Ampere t/m 6300A verdelers

€ : op aanvraag

Paneelbouw:

Door veel vraag van onze relaties is er nu ook de mogelijkheid om verdelers bij ons te af te nemen.
De verdelers worden bij ons op uw wensen / eisen samengesteld d.m.v aangeleverde informatie. Deze informatie wordt vervolgens meegenomen in een tekenprogramma. Zo kunnen wij aan een correct en gecertificeerd ontwerp komen.
Alle verdelers die beschikbaar zijn , zijn geschikt voor in de tuinbouw , utiliteit , woningbouw & industrie.

De verdelers zijn beschikbaar vanaf 35 Ampere tot grote staande verdelers t/m 6300A in de merken : ABB , Schneider , IDE Electric & Hager.
Voor grote verdelers zijn wij ook zelf in staat om het het koper voor in de verdelers zelf te kunnen : knippen , buigen & ponsen zodat we geen tijd verliezen in het produceren van de verdeler en de levertijd kunnen blijven garanderen.

Uiteraard kijken en denken wij ook mee in het ontwerpen van uw verdeler zodat we samen er van overtuigd zijn dat uw verdeler de volledige aandacht krijgt en aan alle voorwaarden voldoet.

Ook is het mogelijk om ons in te schakelen voor grootschalige productie processen zoals klemmenkasten bedraden , kabels assemblage e.d.
Wij staan er zeker ook voor open dat u componenten doet aanleveren die wij vervolgens in de besturingspanelen / verdelers kunnen verwerken.

Ten slot verlaten alle verdelers het pand hier niet zonder dat ze getest zijn door de keurmeester en voorzien zijn van test doucmenten.

Total Views: 71Daily Views: 2